Lekeapparater / fotballbaner  

I samarbeid med Skåreråsen II Brl er nye ballnett snart på plass på hver side av fotballbanen mellom Skårer Terrasse 2 og Skårerlia.
Noen sandkasser er fjernet som følge av å være gjengrodd. Noen er pusset opp; som vil si at der ryddet rundt sandkassene og fylt opp igjen med sand. Pga. nytt regelverk når det gjelder huskene, så må huskene mellom Skårer Terrasse 2-4 og Skåreråsen 2-4 byttes ut.  De andre huskestativene vil bli malt, og nye husker vil bli kjøpt inn.
Det store lekeapparatet i pusses opp og males litt, men må etter hvert byttes ut med nyere.

Ro og orden ------ se husordensreglene § 2   husordensregler

Inngangsdørene skal være lukket og låst hele døgnet
Har dere for få nøkler, bestill nye til epost: styret.skaareraasen3@smartcall.no

Feil på  låsene og callinganlegget   

eller annet som ikke virker – send melding til vakttelefonen 908 29 313, eller styret.skaareraasen3@gmail.com  - eller du legger brev i styrets postkasse ved styrerommet baksiden av Skårer Terrasse 11

Hunder og andre husdyr

Husk at det er båndtvang på borettslagets område og fjern etterlatenskapene til dyrene.  
Det er ikke lov lufte dyrene rett utenfor dørene.

Fellesarealet skal IKKE brukes til lagerplass

Bruk boden og balkong ved plassering av søppel, før henger kommer på plass.
HAR MAN BIL, KJØR BORT SØPLA SELV..

Parkeringstid 15 min 

Utenfor inngangen gjelder reglene om maksimum 15 minutters stopp for av/pålessing.

Tilbakemeldinger til styret 

Til slutt vil vi få minne om at styret er til for beboerne, og at dersom det er tilbakemeldinger til styret må disse skje skriftlig og sendes på mail (styret.skaareraasen3@gmail.com) eller papir (postkassen på kortsiden av blokken ved Skårer terrasse 11, mot vaktmestergarasjen). Vi har fått veldig få klager dette året, men det svirrer rykter om at enkelte føler at vi har oversett noen saker. Husk at det er viktig at slike tilbakemeldinger kommer skriftlig, ettersom styret vanskelig kan ta tak i saker som bare refereres muntlig. Både klagesaker og forslag tas imot med stor takknemlighet, selv om vi ikke alltid kan imøtekomme alle. Borettslaget består av menneskene som bor her, og vi er derfor avhengige av tilbakemeldinger for å gjøre en god jobb. Men husk at det må skje skriftlig!

Og er folk uenige i ordensreglene? Det er tillatt å komme med tilbakemeldinger!