Skåreråsen III borettslag ble bygget i 1966-1967

Det var Lørenskog boligbyggelag som sammen med Lørenskog kommunen organiserte utbyggingen av Skåreråsen. midt i sekstiårene.  
Skåreråsen 1 brl- som ble bygget først, var lure nok til å bytte navn til Skårerlia brl.. Så ble Skåreråsen 2 brl bygget og til slutt kom  Skåreråsen 3 brl. -  Der Skåråsen 2-4 og Skårer Terrasse 2-4 er bygget var det egentlig prosjektert med parkeringsplasser, men noen lurer sjeler fant ut at det skulle bygges flere leiligheter, så det er ikke bare i  dag (2017) at boligområder blir fortettet. Skårertoppen I og II boretettslag ble bygget senere enn oss. 

Skåreråsen III borettslag består av 8 bygninger. (bygning: 4 til 11) 
Skåreråsen 2-4, Skårer Terrasse 2-4 og fra Skårer Terrasse 11-29. 
Til sammen 164 andeler. 24 - 1-roms, 76 - 3 -roms og 64 - 4-roms

Vi har felles traktor, traktorgarasje og  felles parkering  og 67 rekkegarasjer med Skåreråsen 2 brl. Garasjene  er satt opp av beboerne selv og omsettes fritt innen borettslagene. Det er ingen fungerende motorvarmere og det er ikke mulig å lade el-eller hybridbiler.. Alle andeler har enten en parkeringsplass eller en garasje. for en meget rimelig månedsleie.

For øvrige spørsmål henvises til side ............................   finner du ikke svar på dine spørsmål på denne siden? ta vennligst kontakt med styret styret.skaareraasen3@gmail.com


 -- ta gjerne mot tips om innhold som vi bør ha med